Medya Haber Girişi : 25 Haziran 2015 18:45

Rektör Koçak, CNN Türk'ün konuğu oldu

Rektör Koçak, CNN Türk'ün konuğu oldu
CNN TÜRK'te yayınlanan "Eğitim ve Başarı" adlı programına katılan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, üniversite tercihi yapacak öğrencilere Erzurum ve üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.
Erzurumajans-CNN TÜRK'te yayınlanan "Eğitim ve Başarı" adlı programına katılan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, üniversite tercihi yapacak öğrencilere Erzurum ve üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Üniversitelerin tanıtıldığı programda, soruları cevaplayan Rektör Koçak, üniversitemiz hakkında bilgi vererek, gençlerin Atatürk Üniversitesi'ni neden tercih etmeleri gerektiğini ve Erzurum'un öğrencilere katacağı güzellikleri anlattı.

Rektör Koçak, Erzurum'un bin yıllık tarihi boyunca kültür, eğitim ve ticaret şehri olduğuna vurgu yaparak, eğitim alanında Çifte Minareli Medrese ve Yakutiye Medresesi'nin de Erzurum'un ilk üniversiteleri olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.