Erzurum Haber Girişi : 06 Şubat 2017 15:00

Rektör Çomaklı'dan Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'e yemek

Rektör Çomaklı'dan Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'e yemek
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Erzurum'a gelen Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'e Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından yemek verildi.
Erzurumajans-Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Erzurum'a gelen Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'e Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından yemek verildi. 

Kampüs içerisinde yer alan Erzurum Evi'nde verilen ve samimi bir ortamda yenilen yemeğe, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Ayhan Çelik, Prof. Dr. Sezai Ercişli, Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Genel Sekreter Doç. Dr. Remzi Şahin ile adli, idari ve askeri yöneticiler katıldı.

Başkan Yılmaz Akçil'i ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ömer Çomaklı, Akçil'e ve konuklara Üniversite hakkında bilgi verdi. Bölgemizde yer alan kuruluşlarla Atatürk Üniversitesinin işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade eden Çomaklı, bundan dolayı belirli aralıklarla bir araya gelerek yeni projelerle oluşturulacak ortak çalışmaların bölgemize ve şehrimize katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Böyle dostane ve samimi bir ortamda bulunmaktan onur duyduğunu söyleyen Akçil, Çomaklı'ya başarılarının devamını dileyerek yemek için teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.