Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2018 18:15

Rektör Çomaklı: Ovit Tüneli bizi daha da yakınlaştırdı

Rektör Çomaklı: Ovit Tüneli bizi daha da yakınlaştırdı
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ağırlayan Rektör Çomaklı: “Şehrimize yakın üniversiteler ile işbirliğine özellikle önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan ve Erzurum ile Rize’yi birbirine bağlayan Ovit Tüneli ile iki şehir daha da yakınlaştı. Geçmişte ortak, güzel işler yapıldı ve bundan sonra da yatırımlarla bu birliktelik ivme kazanarak devam edecektir. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, bölgemizde akademik ve fiziksel alt yapısını büyük ölçüde tamamlamış, sadece bölgemizde değil, gelişim hızıyla ülkemizde adından söz ettiren bir üniversite hüviyetindedir. Bu vesileyle şehrimize gelerek bizi ziyaret Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a teşekkür ediyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İki şehir arasında yapılan köprülerle hem yolların hem gönüllerin bağlandığını dile getiren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversiteler arasındaki ortak faaliyetlerin arttırılmasına yönelik adımlar atılacağını, Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir üniversitenin her türlü tecrübelerinden faydalanmaya hazır olduklarını belirterek misafirperverliğinden dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.