Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2017 18:00

Rektör Çomaklı, fakülte incelemelerini sürdürüyor

Rektör Çomaklı, fakülte incelemelerini sürdürüyor
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetimi, fakülte ziyaretlerine devam ediyor.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetimi, fakülte ziyaretlerine devam ediyor.

Üniversitenin tüm birimlerini gezerek yerinde inceleme yapan Rektör Çomaklı, dekanlar ve akademisyenle toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulunuyor.

Çomaklı ziyaretler kapsamında, Diş Hekimliği, Fen, Eczacılık, Turizm, Güzel Sanatlar, İletişim, Veteriner ve Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu'nda öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette birimlerin sosyal ve fiziki yapılarını yerinde inceleyen Çomaklı, Turizm Fakültesi'ni ziyareti sırasında yeni bölümlerin de açılışını yaptı. Öğrencilerin, eğitim kalitesinin artırılması ve eksikliklerin giderilmesi için yönetim olarak gerekenlerin yapılacağını dile getiren Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bu ziyaretlerin gelecekte de devam edeceğini söyledi.

Toplumla Temas Edecek Yüz Bizleriz

Atatürk Üniversitesi'nin 60. yılı dolayısıyla, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerin giderek artacağını belirten Rektör Çomaklı, üniversitede yürüyen büyük projelerin olduğunu ve öğretim üyelerinin daima yanlarında olacaklarını söyledi.

Yaklaşık 300 bin öğrencisi olan Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden biri olduklarına da değinen Çomaklı, "Üniversite olarak rol model olup topluma yardımcı olmalıyız, bizlere dokunmalılar çünkü toplumla temas edecek yüz bizleriz. Hocalarımızın bilgisini topluma aktarıp değere dönüştürebilirsek o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Başka Şeyler Söyleme Zamanı

"İşimin hastasıyım, üniversitemizi nasıl şaha kaldırırız bunun mücadelesini veriyoruz diyen Rektör Çomaklı, bu yüzden girişimci, yenilikçi üniversite olma hedefini önümüze koyduk sizlerle birlikte inşallah bu hedefi yakalayıp yeni bir şeyler söyleyeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Önemli mi 01 Ocak 1970 02:00

    Madem üniversiteyi şaha kaldırma planları var sayın rektörün, kendisine bir sorar mısınız lütfen neden çeşitli fakültelerde bölümleri kapatma derdine girip hatta kapatıp üniversitenin akademik gelişimine balta vurup vizyon-misyon açısından baktığımızda küçültme çabaları içerisindedirler. kendisi bu şehrin öz çocuğu olmasına rağmen kendi şehrine bu kadar ihanet neden?