Refüze

       Lider takım yöneticisi şımarıklığı mıdır? 

       Bilinmez denklemli hesap kitap işleri midir? 

       Yoksa memleket ahalisini tiye almamak mıdır? Adı her ne ise; son üç gündür tam bir spor yönetim faciası izliyoruz.

       Onursal Başkan, yöneticiden istifa istiyor; ertesi gün "Ne istifası kardeşim kapı gibi buradayım" deyip hem onursalına, hem resmisine kim var kim yok alayına kafa tutuyor.

       Kafalar havada uçuşuyor; Resmi Başkan, Onursal Başkan'a atıfta bulunup; "İstifa merci benim, benim dışımda kimse istifa isteyemez" deyip dik yapıyor. vs. vs..

       Doğru ya; mazbata O'nda, para O'nda; O, dik yapmayacakta kim yapacak. Bu arada para konusu açılmışken merak ettim.

       Ali Bey, sahi kaç para verdin son iki yıldır bu kulübe. Yaptığınız dik çıkışa bakılırsa, belediyeden kat be kat fazla para harcadınız gibi. 

      Daha dün şeffaflıktan bahsettiniz. Bi açıkla bakalım Allah aşkına. Ama öyle sözle değil, belgesiyle isteriz. Çünkü senin yönetiminde verilen sözler 24 saat geçmeden tedavülden kalkıyor. (Dün istifa eden, ertesi gün geri vites yapıyor.)

      Tamam söz veriyorum; sen ne verdiğini söyle; aldıklarını sormayacağım. (Alamadıklarının akıbetini zaten takip ediyorum. Kulübün yeni binasına ait 830 bin TL lik tefrişat gibi.) 

      Bu kadar alengirli iş yoğunluğunda dostluk pozları vermeyi de ihmal etmiyorsunuz maşallah. Bıyık altından gülmeyi de iyi beceriyorsunuz; "Nasıl da refüze ettik bir kısım medyayı" der gibi.

      Bu bir milattır. 

      Refüze nasıl olunur, gün gelir bir de bizden izlersiniz elbet diyeceğim; Ama kim bilir o gün bu gündür belki de. 

      Saflarınızı sıkı tutun bu saatten sonra; sakın ha oyun bozanlık yapmayın. Oyunu kuralına göre oynayın. Birbirinizi iyi ölçün biçin. 

      Adamın elinde kaç delege var; bilmeden istifa mistifa istemeyin. İsterseniz işte böyle adam sabah kalkar, kapı gibi buradayım der; Baş Başkan, Başaran Başkan demez, hepinizi refüze eder. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.