Kültür-Sanat Haber Girişi : 18 Haziran 2015 16:30

Ramazan eğlenceleri her akşam Havuzbaşı Kentmeydanı'nda

Ramazan eğlenceleri her akşam Havuzbaşı Kentmeydanı'nda
Geleneksel Ramazan eğlenceleri, Ramazan ayı boyunca Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Havuzbaşı Kentmeydanı'nda 7'sinden 70'ine halkımız buluşuyor.
Erzurumajans-Geleneksel Ramazan eğlenceleri, Ramazan ayı boyunca Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Havuzbaşı Kentmeydanı'nda 7'sinden 70'ine halkımız buluşuyor.

Havuzbaşı Kentmeydanı'nda düzenlenen Ramazan Etkinlikleri her akşam iftardan hemen sonra çocuk eğlence programları ile başlıyor.

HER AKŞAM FARKLI GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ SAHNELENECEK


Ramazan ayının birinci gününden itibaren her akşam iftardan hemen sonra başlayarak teravih namazına kadar farklı etkinlikler ve ödüllü yarışmaların da yer alacağı geleneksel Ramazan eğlencelerinde; Türk tiyatrosunun sevilen tiplemesi İbiş, Ramazan eğlencelerinin vaz geçilmezi olan Hacivat ve Karagöz (Hayali Perde ), 'Ne Sihirdir Ne Keramet El Çabukluğu Marifet' sihirbazlık gösterisi, 'Ateş ile Oynamak Tehlikeli ve Yasaktır' ateşbaz gösterisi, 'Dengede Durmak Zor Hele Akrobat Olmak Daha Zor' akrobasi gösterisi ve tabii ki de olmazsa olmaz 'Aşuk ile Maşuk' sahnelenecek. Ayrıca, Müzikal Kukla Gösterisi ve Jonglor ile çeşitli çocuk eğlence programları da yer alacak.

KONSER, ŞİİR DİNLETİSİ, SÖYLEŞİ, SEMİNER VE DİĞER ETKİNLİKLER DE YER ALIYOR

Havuzbaşı Kentmeydanı'nda düzenlenecek olan Ramazan Etkinlikleri'nde geleneksel Ramazan eğlencelerinden sonra da konser, şiir dinletisi, söyleşi, seminer ve diğer etkinlikler düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından Havuzbaşı Kentmeydanı'nda düzenlenecek olan Ramazan Etkinlikleri'ne ünlü sanatçılar ile konularında uzman olan akademisyenler ve yazarlar da katılıyor.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ'NİN RESMİ AÇILIŞI 26 HAZİRAN CUMA GÜNÜ AKŞAMI

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nin resmi açılışı ise 26 Haziran Cuma günü akşamı Dünyaca ünlü ilahi sanatçısı Maher Zain'in konseriyle yapılacak. Ahmet Özhan, Ömer Karaoğlu, Aykut Kuşkaya, Sami Savni Özer, Mustafa Demirci, Abdurahman Önül, Mehmet Emin Ay, Nurullah Genç, Yavuz Bahadıroğlu, Vehbi Vakkasoğlu, Ahmet Maranki, İbrahim Sadri gibi çok sayıda ünlü sanatçı, akademisyen, yazar ve şairin katılacağı Ramazan Etkinlikleri'nde Meşhur Hafızlardan Kur'an-ı Kerim tilavetleri de olacak.

BAŞKAN SEKMEN, TÜM ERZURUM HALKINI RAMAZAN ETKİNLİKLERİ'NE DAVET ETTİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da Ramazan ayının Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle dolu dolu geçeceğini vurgulayarak, 7'sinden 70'ine tüm Erzurum halkını, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri'ne davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.