Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2017 13:30

Rakip AMED olunca provokatörler sahneye çıktı

Rakip AMED olunca provokatörler sahneye çıktı
Kocaeli Birlikspor'u eleyen Erzurumspor ile Sivas Belediyespor'u eleyen AMEDspor yarı finalde rakip oldu. Bunu fırsat bilen sosyal medya provokatörleri taraftarı kışkırtmak için yine sahneye çıktı.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Kocaeli Birlikspor'u iki maçta da 2-1'lik skorlarla yenerek yarı final bileti alan BB Erzurumspor Güneydoğu Anadolu temsilcisi AMEDsporla eşleşince provokatörler yine sahneye çıktı. Cuma günü Erzurum'da oynanacak zorlu maç öncesi sosyal medyayı kullanan provokatörler mavi-beyazlı taraftarları tahrik etmek için her yolu deniyor.

Özellikle facebook ve twitter hesaplarından Erzurum gruplarına sızan provokatörler, "AMED Erzurum'a nasıl gelecek? "Sivasspor taraftarına helal olsun AMED'e büyük ders verdi" gibi bir çok mesajla Erzurumspor taraftarını tahrik etmeye çalışıyorlar

BAŞKAN DEMİRHAN UYARDI

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ise taraftarları tahriklere gelmemesi konusunda uyardı. Erzurumspor'u en iyi AMEDspor'un misafir ettiğini hatırlatan Başkan Demirhan, "Sadece takımımızı desteklememiz lazım. Bu tahrikler Erzurumspor üzerine oynanan oyunlardır. AMEDspor bizi en iyi şekilde ağırlamıştı. Gerek saha dışında gerekse saha içinde hiçbir tatsızlıkla karşılaşmadık. Bizde onları en iyi şekilde ağırlayıp inşallah galip gelerek finale çıkacağız"dedi.

Maçı karıştırmak için provokatörlerin her yolu deneyebileceğinin de altını çizen Başkan Demirhan, "AMEDspor'da ülkemizin bir takımı. Tribünlerde Erzurumspor taraftarı olmayan bazıları her türlü olayı çıkarmak için elinden geleni yapabilir. Taraftarlarımız o kişilere prim vermesin. Çünkü bu maçın telafisi yok. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz"şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.