Teknoloji Haber Girişi : 10 Kasım 2014 20:20

Püskevitler mobil oyun oldu

Püskevitler mobil oyun oldu
Tongue-Twister War isimli tekerleme oyunu, Türkçe versiyonunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyada popüler olan söylemlerini tekerlemeler arasına taşıdı.
Erzurumajans-Geçen günlerde mobil uygulamalar arasında yer "Tongue-Twister War" isimli tekerleme oyunu, Türkçe versiyonunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyada popüler olan söylemlerini tekerlemeler arasına taşıdı.

Son zamanların yükselen yıldızı Android platformlar üzerinde yer alan bir uygulama kullanıcıların dikkatini çekiyor. Fubusoft isimli geliştirici tarafından hazırlanan Tongue-Twister War isimli oyun Türkçe versiyonu olan Tekerleme Savaşı isimli oyununda bilindik tekerlemelerin yanında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyada popüler olan sözlerine de yer verdi.

"İlkokuldaki 5 arkadaşını bulacaksın, ortaöğretimden 5 arkadaşını bulacaksın, askerden 5 arkadaşını bulacaksın, mahalle arkadaşından 5 tanesini bulacaksın, sokaktan da 4 arkadaşını bulacaksın.","Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar!","2009'u yazarken de iki sıfır var. Dokuzun yanındaki sıfır solda sıfır. Sildiniz. Kaldı mı dokuz? İkinin yanında bir sıfır var, onu da sildiniz. Kaldı mı iki? Toplayın, ne yapar? 11 yapar. 2009'un içindeki iki sıfırı da sildiniz. Ne kaldı? 29 kaldı. Onbirle yirmidokuzu toplayın, kırk yapar ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin 40. yıldönümü!" gibi ünlü olmuş bir çok söz uygulamanın içerisinde yer alıyor.

Açıklamasında, "Tekerleme savaşı, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz pratik bir oyundur. Uygulamada karşınıza gelen tekerlemeleri, mikrofona bastıktan sonra okuyarak puan kazanırsınız. Ne kadar doğru okursanız alacağınız puan o kadar artacaktır. Aynı zamanda oyun boyunca 45 saniyeniz olduğu için olabildiğince hızlı okumak size daha çok puan kazandıracaktır" ibaresi yer alan ve kurulumu sırasında herhangi özel bir izin istemeyen oyunu Android kullanıcıları Google Store üzerinden ücretsiz indirebiliyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.