İlçeler Haber Girişi : 23 Ocak 2017 20:15

Pulur'un yeğeninden Orhan'a teşekkür

Pulur'un yeğeninden Orhan'a teşekkür
Erzurum'da 350 öğrenciye karne hediyesi dağıtmak için bir grup arkadaşı ile gelen Gazeteci- Yazar Hasan Pulur'un yeğeni Taliha Taş, konuk severliğinden dolayı Aziziye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür etti.
Erzurumajans-Erzurum'da 350 öğrenciye karne hediyesi dağıtmak için bir grup arkadaşı ile gelen Gazeteci- Yazar Hasan Pulur'un yeğeni Taliha Taş, konuk severliğinden dolayı Aziziye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür etti.

İstanbul'da oturan bir grup hayır severle Erzurum'a gelen Taliha Taş, bir hafta süreyle değişik semtlerdeki 14 okulda okuyan 350 öğrenciyi giyecek yardımı yaptı. Karne hediyesi adı altında hediye veren Taliha Taş, ailesinin Aziziye ilçesine bağlı Ömertepe Mahallesinden olduğunu bildirdi. Merhum Dede Şakir Efendi'nin torunu, Gazeteci Yazar Hasan Pulur'un yeğeni olduğunu belirten Taliha Taş, oğlu Onur ve kızı Gurur ile birlikte anlamlı bir yardım organizasyonu gerçekleştirdiklerini anlattı. Arkadaşları ile birlikte Ilıca Termal Tesislerinde konakladıklarını ifade eden Taliha Taş, bir yemekte bir araya geldiklerini Başkan Orhan'a misafir perverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Orhan'a filografi işlemeli Türk bayrağı tablosu hediye eden Taliha Taş, şunları söyledi:

"Erzurumlu olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Oğlum ve kızımla birlikte şehrimizin çocuklarına karne hediyesi vermeye karar verdiğimizde bir grup hayırsever arkadaşımız da bize destek oldu. Yaklaşık bir hafta boyunca Erzurum'un ilçelerini gezerek, çocuklarımıza karne hediyesi dağıttık. Hayatımızın en güzel anlarını yaşadık. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve tebessümü görmek bizim için büyük keyif ve mutluluktu. Artık bir ayağımız Erzurum'da olacak ve bu şehre katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu organizasyon için Erzurum'a geldiğimizde bizlere kapılarını ve yüreğini açan belediye başkanımıza, ekibine ve termal tesis çalışanlarına özellikle teşekkür ediyorum."

Aziziye Belediye Başkanı Orhan ise yaptığı konuşmada "İstanbul'dan gelen ve bir Erzurum sevdalısı Taliha Taş hanımefendi koordinesindeki bir grup hayırsever, çok güzel bir organizasyona imza attılar. İlimizde ve ilçemizde yüzlerce öğrenciye karne hediyesi verdiler. Bizler de kurum olarak böylesine önemli ve anlamlı bir organizasyon gerçekleştiren hayırseverlere kapılarımızı açarak onları misafir ettik. Bu örnek girişimlerinden dolayı Taliha hanımın şahsında emeği geçenleri ve beraberindekileri yürekten kutluyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.