Erzurum Haber Girişi : 06 Aralık 2017 19:35

Protokol ve nezaket kuralları semineri

Protokol ve nezaket kuralları semineri
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 'Protokol ve Nezaket KurallarI' konulu seminer düzenlendi
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce "Protokol ve Nezaket Kuralları" konulu seminer düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salanında düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, İl Müdür Yardımcıları İsmet Erdal, Tamer Ekinci, Zalkif Binici, Şube Müdürleri Süleyman Duman, Eyüp Yeniyıldz, Cevat Çimen, kuruluş müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İlbaş, protokol ve nezaket kurallarının kurumlarını temsil eden yöneticilerin ve personelin sahip olması gereken vasıflar arasında olduğunu hatırlatarak, hizmet içi eğitimleri önemsediklerini ifade etti.

İlbaş, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Öcal'a kuruma verdiği eğitim desteğinden dolayı teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Öcal tarafından verilen seminerde nezaket ve protokol kuralları, makamda davranışlar, yemek ve sofra düzeni ile günlük hayat ve iş hayatında giyim kuşam konuları üzerinde duruldu.

Protokol kurallarının önemine değinen Öcal, "Sosyal davranışlarda ve nezaket ve protokol kuralları geçerlidir. Bu kurallar tanışma, makamda, yolda, asansörde, sofrada, masada ve daha sayamadığımız pek çok yerde uygulanır." dedi.

Seminer sonunda Öcal, katılımcıların sorularını yanıtladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.