Eğitim Haber Girişi : 24 Temmuz 2015 16:15

Proje koordinasyon merkezinden bir eğitim projesi daha

Proje koordinasyon merkezinden bir eğitim projesi daha
Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezinin hazırlamış olduğu AB projelerinin yanı sıra il geneli gerek eğitim projesi hazırlayarak verilen gerekse Koordinasyon Merkezi olarak vermiş oldukları eğitimler hız kesmeden devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezinin hazırlamış olduğu AB projelerinin yanı sıra il geneli gerek eğitim projesi hazırlayarak verilen gerekse Koordinasyon Merkezi olarak vermiş oldukları eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan eğitimlerden biri olan 2015 yılı Teknik Destek Programına esas olmak üzere Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı sunmuş olduğu TRA1/15/TD/0005 kapsamında düzenlenen "Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi" tamamlandı.

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü İlhami Atasever'in yönetiminde hazırlanan ve eğitmenliğini Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ersin Aydın'ın yaptığı eğitim 20-24 Temmuz 2015 tarihleri arasında Kaymakamlıklar ile kamu kurum kuruluşlarında görevli İhale iş ve işlemlerini yürüten 50 personelin katılımı ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Beş gün süren eğitimde; 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, İhale Uygulama Yönetmelikleri ( Mal, Hizmet, Yapım, Danışmanlık, Elektronik ve Çerçeve Anlaşma ihaleleri Uygulama Yönetmelikleri), Muayene ve Kabul Yönetmelikleri, Kamu İhale Kurulu Düzenleyici Kararları, Kamu İhale Kurlu Uyuşmazlık Kararları, İhale sürecinin adımları, Yasak Fiil ve Davranışlar ile EKAP Uygulamaları ve diğer mevzuatların Kamu İhale Mevzuatı ile ilgili bağlantılı hususlar anlatıldı.
Eğitim katılımcılara sertifikalarının verilmesi ile tamamlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ya biz 01 Ocak 1970 02:00

    keşke şu eğitimlere bizide çağırsalar veya tüm memurları birimi ile ilgili eğitime alsalar ..

  • ERZURUM 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumda güzel şeyler olmaya başladı.

  • RTE 01 Ocak 1970 02:00

    emeği geçen arkadaşlartı tebrik ediyorum...eğitim şart

  • erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    efferım size...herşey erzurum içi,n...durmak yok yola devam...

  • ilicali 01 Ocak 1970 02:00

    çok güzel ilerlemeler bunlar..kutluyorum