Sağlık Haber Girişi : 28 Mart 2020 12:30

Prof. Dr. Gündoğdu'ya Önemli Görev

Prof. Dr. Gündoğdu'ya Önemli Görev
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde nöbet değişimi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne getirildi.
Erzurumajans-Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs tehdidi ile birlikte sağlık kuruluşlarının stratejik önemi katbekat arttı. Doğu’nun en büyük ve kapasiteli sağlık kuruluşu olan Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde görev değişimi yaşandı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın A takımında yer alan ve sağlıkla ilgili birimlerden sorumlu Rektör Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Kardiyolog Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne getirildi. Aslen Erzurumlu olan Prof. Dr. Gündoğdu, koronavirüsle mücadelenin sürdüğü bu önemli günlerde vakit geçirmeden yeni görevine başladı.

Dünya çapında yaşanan salgın hastalıkların sağlık kuruluşlarının önemini bir kez daha ortaya çıkardığını ifade eden Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, “ sağlık hizmetlerine olan talebin büyük oranda artış gösterdiği günümüzde hastanelerden ve yönetiminden beklentiler de artmıştır. Akademik kadrosu ve teknik imkanları ile bölgeye hizmet veren Araştırıma Hastanesine yönetici olarak atanmamız, omuzlarımıza büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bu sorumluluğun bilinci ile üniversitemize ve bölgemize hizmet etmeye gayret edeceğim. Bizlere bu görevi layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür ederim” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.