Spor Haber Girişi : 08 Ekim 2015 16:03

Potada ASKF şöleni var

Potada ASKF şöleni var
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından Amatör Spor Haftası Basketbol Şöleni düzenlenecek.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından Amatör Spor Haftası Basketbol Şöleni düzenlenecek. 

Erzurum'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları kapsamında çeşitli spor branşlarında karşılaşmalar düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(ASKF) tarafından düzenlenen geleneksel amatör spor haftası kutlamaları çerçevesinde 18 Ekim 2015 tarihinde basketbol şöleni düzenlenecek. Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, "18 Ekim 2015 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Temsilciliğimiz tarafından organize edilen ASKF Basketbol Turnuvası gerçekleştirilecektir. Erzurumlu sporseverleri şimdiden gençlerimizin heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz. Turnuvaya katılacak olan tüm kulüplerimize başarılar dileriz" dedi.

Bu arada 18 Ekimde yapılacak olan maçlara miniklerde ve yıldızlarda katılacak olan takımlar DSİ Spor, Gençlikspor, Yolspor, Beyaz Saray ve Dorukspor takımları katılacak.

Müsabakalarda Küçük kızlarda Gençlikspor-DSİ spor maçı oynanırken, minik erkeklerde Yolspor-DSİ Spor maçı yapılacak. Küçük erkeklerde ise Yolspor-DSİ spor müsabakası oynanacak. Yıldız erkeklerde Gençlikspor-Beyaz Saray karşılaşması yapılırken, genç kızlarda Gençlikspor-Doruk Spor mücadelesi oynanacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.