Bölge Haber Girişi : 29 Mayıs 2010 00:07

Polisten minik öğrencilere yaş pasta!..

Polisten minik öğrencilere yaş pasta!..
Erzurum'un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerini ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğünde

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerini ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevlisi polisler minik öğrencilere yaş pasta ikramında bulundular.
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin ilçe genelinde polis ve vatandaş arasındaki dayanışmanın arttırılmasına yönelik faaliyetleri aralıksız olarak devam ediyor. Özellikle ilçede eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrenciler ile yine ilçede yaşayan çocuklara yönelik düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle ‘’Polis dostunuz arkadaşınızdır’’ fikri de benimsetilmek isteniyor. Bu bağlamda son olarak Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler İMKB Yatılı İlköğretim Okulu ‘nun ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erim ‘in iyi dilekleri ana sınıfı öğrencilerine ve okul görevlilerine iletilirken polis amca ve ablaları minikler için özel olarak hazırlanan yaş pastayı beraber kestiler. Miniklerin polis amca ve ablalarına soru sorma fırsatını da buldukları ziyarette İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Emniyet Amiri Tümer Yılmaz, Başkomiser Celal Yavuzay, Komiser Yardımcısı Osman Daşkın,İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bay ve bayan polis memurları, İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürü Osman Yeşilyurt, okul öğretmenleri de hazır bulundular.
Ziyarete gelen polis amca ve ablalarına miniklerin bir çoğu ileride kendilerine meslek olarak polislik mesleğini seçmek istediklerini söylerlerken, polis amaca ve ablaları ile hatıra fotoğrafları da çektirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.