Bölge Haber Girişi : 29 Haziran 2010 12:17

Polis amca futbol turnuvası sona erdi!..

Polis amca futbol turnuvası sona erdi!..
Oltu Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri için özel olarak düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvasında şampiyon olan minikleri Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kutlayarak başarı belgelerini verdiler.

Erzurum Ajans-Oltu Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri için özel olarak düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvasında şampiyon olan minikleri Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kutlayarak başarı belgelerini verdiler.

 
Oltu İlçesinin köklü okullarından birisi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulunda eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrenciler ile ilçede görev yapan polisler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi ve öğrencilerdeki polis sevgisinin arttırılması amacıyla Polis Amca Futbol Turnuvası düzenlenmişti. Uluslararası Polis Birliği (İPA) Erzurum Şubesinin Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi üyelerinin de katkılarıyla Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü‘nün katkılarıyla okul öğrencileri için özel olarak düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvasına beklenenden de fazla katılım olurken, turnuva yaz tatiline de uzadı.
Son olarak final maçında karşılaşan minikler kıyasıya bir mücadele sergilerken, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Miniklere başarı belgelerini Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Emrah Savur, Emniyet Amiri Tümer Yılmaz ve Komiser Yardımcısı Osman Daşkın, verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.