Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

PMYO Öğrencilerinden Van`a kan bağışı

PMYO Öğrencilerinden Van`a kan bağışı
Van`daki deprem sonrasında Türkiye tek yürek oldu.Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu`nun 150 öğrencisi ve personeli de Van`daki depremzedeler için kan bağışında bulundu.
Erzurum Ajans-Van`daki deprem sonrasında Türkiye tek yürek oldu.Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu`nun 150 öğrencisi ve personeli de Van`daki depremzedeler için kan bağışında bulundu.

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu ve Kızılay işbirliğiyle düzenlen kan bağışı kampanyasında öğrencileri ve personeller gönüllü oldu. Okul Müdürü Numan Yıldırım Van ve çevresine etkili olan depremin insanları olumsuz etkilediğini aktardı. Yıldırım, depremzedeler için yapılan yardımların yüreklere su serptiğini belirterek, "Bu seferberlik anlayışı içinde Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulunda Türkiye Kızılay`ı tarafından depremzedeler için kan bağışı kampanyası yapıldı. Okulumuzdan yaklaşık 150 öğrenci ve personel kan bağışı yaparak kampanyaya destek verdiler." şeklinde konuştu.

Türkiye`nin deprem kuşağında olduğunu hatırlatan Yıldırım, depremle birlikte yaşamayı öğrenmek gerektiğini belirtti. Kan bağışının insan hayatı için ne denli önemli olduğunu bildiklerini söyleyen Yıldırım, bu konuda duyarlılık gösteren bütün öğrencilere teşekkür ettiklerini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.