Play-Off'a İki Kala...

İki takım içinde çok kritik bir maç...

Adana Demirspor kümede kalmak adına mutlak puana ihtiyacı varken BB Erzurumspor Play Off için üçte üç yapmak zorunda... 

Karşılaşmaya istediği gibi başlayan taraf oynadığı hemen hemen her maçta baskıyla başlayan BB Erzurumspor oldu.  Adana Demirspor suni ataklarla mavi beyazlı ekibin kalesine gelmeye çalışsada konuk ekip duran top sonrası golü bularak ilk yarıyı önde kapattı. 

İkinci yarının hemen başında gelen Adana Demir golü ve ardından gelen ikinci gol sonrası herkes “ yine aynı senaryo mu “ diye düşünürken bu senaryoyu sahneye çıkan  Erhan Çelenk bozdu. Önce Erhan’ın sonra Nobre golü bir BB Erzurumspor’u öne geçirdi. 

Geçen hafta yazmıştık; Sen Nobre’yi ceza sahasında topla buluşturursan o da bir şekilde o topu kaleyle buluşturur... Çünkü özellikle olarak buna yatkın bir isim. 

Herşeyin ötesinde atılan üçüncü golde dikkat çekici olan BB Erzurumspor’un hücuma kompakt bir yapıyla takım halinde çıkması. En geride ki ve en uçtaki adamın mesafesi oldukça kısa... E böyle olunca stoperin şutu çeker forvetin ise pozisyonu tamamlar ve golü atar...

Sezon başından beri söylediğimiz buydu aslında ... BB Erzurumspor sahada savunmacılar ve hücumcular diye ikiye bölünmüş gibi oynuyordu. Ancak bu maç kolektif futbola uygun bir BB Erzurumspor izledik ve bunun da karşılığı alındı. Dadaşlar bu galibiyetle Play Off yolunda en zor viraj olan Adana virajını kayıpsız aştığı gibi rakibini zor duruma sokarak haftaya oynayacağı Altınordu maçında galibiyeti mecbur etti...

Bu saatten sonra herşey kendi elimizde... 

Bizlere önümüzdeki hafta stadyumu tıklım tıklım doldurmak düşer...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.