Play-off'a bırakırsa ayıp eder!

O gün Munsy, Thy değil de Pote olsaydı, bu sezon değil de geçen sezon ki kadro da dursaydı bugün BB Erzurumspor ligde açık ara lider olurdu düşüncesindeyim. Bunu derken bugün ki kadronun elbette kötü olduğunu söyleyecek kadar kör değilim ama geçen yılki kadro dağılmamış olsaydı bugün bambaşka bir yerde olunurdu kanaatindeyim. Daha önce de dedim, yine diyorum. Kimseden çekindiğim yok. Çoğu kişinin de benden farklı düşündüğünü bilerek de diyorum ki Mehmet Özdilek ile yollar taa Rize maçı yenilgisinden sonra ayrılsaydı bugün belki de Erzurum yine süper ligdeydi. O gün Mehmet Özdilek ile değil de Hamza Hamzoğlu ile anlaşılmış olsaydı bugün bu takım süper lige çıkmak için uğraşmaz, yine aynı liginde olurdu. Çoğu kişi Erzurum’u küme düşürdü diye düşünüyor ama unutulmamalı ki Erzurum sadece bir galibiyet eksikliğinden dolayı o ligden düşmüş, son ana kadar da tutunmaya çalışmıştı. Özdilek zamanında kaybedilen iç saha ve dış saha maçlarını hatırlayanlar, ne demek istediğimi anlar..

***
Diğer taraftan, dün de dedim bugün de diyorum. Erkan Sözeri o gün için el sıkışılan en doğru isimdi. Elbette ki bazı maçlarda oyuncu tercihleri konusunda olsun, oyunu okuma konusunda olsun yapılan eleştirilere kısmen katılırım. Ama ligi tanıyan en iyi hocalardan biridir o ve Erzurum yönetimi doğru yapmıştır. Erkan Sözeri’ye bazı çevrelerin alerji, duyuyor olmasına bugüne kadar anlam veremedim, budan sonra da vermem. Ayrıca, Erzurum’un bu sezon ligdeki en büyük avantajı, iyi takım olmaması! Hiç kimse hiçbir takımın Erzurum’dan iyi olduğunu söyleyemez, bu zaten mevcut puan durumuyla da sabit. Buna Hatay da dahil. Erzurum bu sezon direkt süper lige çıkarsa inanıyorum ki bu Erzurum takımının çok iyi olduğundan değil, biraz da rakiplerinin çok zayıf olmasındandır. İlla ki çıkacak, büyük aksilik olmazsa durum onu gösteriyor. Erzurum bu sezon süper lige doğrudan değil de play-off’tan çıkarsa ben bunu beceriksizliğine sayarım. Bu benim son kararımdır, nokta.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum!
DUVARIN DİLİ: Mutluluğa giden yolda çevirme var!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURAT 01 Ocak 1970 02:00

    Çok hayalperest sin kardesim...Şöyle olsaydi böyle olmazdı gibi laflarla yorumculuk olmaz.

  • Bir Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Seni zor durumda bırakmak istemiyoruz

  • S.A 01 Ocak 1970 02:00

    Topu alıp bomba diye karakola götürecek sayın yorumcu, Bırak’ta bu işi futbol yorumcusu yapsın, o olsaydı bu olsaydı ile olmuyor bu işler.