Play-Off'a bir adım kala...

BB Erzurumspor Play Off hedefi için yarı final niteliğindeki kritik bir maça çıktı. Karşılaşmaya taraftar ve camia olarak oldukça motive olan Dadaşların bu motivasyonun takıma pozitif yansıdığını gördük. Sahada maçın başından beri ne yaptığını bilen oyunun her alanına hükmeden bir BB Erzurumspor seyrettik. Mehmet hoca geldiğinden beri belirli bir oyun karakteri olduğunu geçtiğimiz haftalarda söylemiştik. 

Bu yapıyı, bana göre Mehmet hocanın tek handikapı olan oyuna müdehalelilerinde son haftalarda doğru işler yapmasıyla bir araya getirmesi takımı Play Off potasına soktu. 

Sezon başında ki BB Erzurumspor göz önüne alındığında takımın şu an gelmiş olduğu durum oldukça tatmin edici.. 

Osman Özköylü’nün başrol oynadığı sezon başındaki hatalı yapılanmaya birde sezon içerisindeki kötü futbol ve hatalar eklenince vasatın altında bir BB Erzurum izledik. Ancak o sıkıntılı süreçten bugün Play Off için final oynayacak olan BB Erzurumspor var. Bunda deplasman deplasman gezen taraftarımızın rolü oldukça büyük.

Kim bilir... Belki  de öne geçilen maçlardaki puan kayıpları olmasa şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. 

Altınordu hafife alınmaması gereken bir takım. Özellikle sağ kanattan etkili olabilen hücuma çabuk çıkabilmek ayrıca orta sahada dirençli bir ekip. 

BB Erzurumspor açısından bu maçın en kritik hamlesi; Maçın senaryosunu kendisi yazmalıdır. Yani oyununu rakibe kabul ettirmelidir.Eğer Play Off istiyorsa  kesinlikle beraberliği düşünmemesi lazım. Oyun yapısını kazanmaya yönelik olmalı... Ve mutlaka bir gol bularak rakibin direncini kırmalıdır. 0-0 giden bir maç Altınordu nun futboluna daha uygun... 

Karşılaşma oynanmadan kesinlik yoktur. Ancak kesin olan  şey başta da söylediğim gibi sezon başından beri yaşanan olumsuzluklar göz önüne alındığında gelinen nokta da başarılı bir BB Erzurumspor var. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.