Bölge Haber Girişi : 23 Ağustos 2010 03:28

PKK ile pazarlık iddialarına sert yanıt!..

PKK ile pazarlık iddialarına sert yanıt!..
Sağlık Bakanı Akdağ, Muğla'da Hava sıcaklığının güneş altında 40 derece ölçüldüğü meydana gerilen tentenin altında vatandaşlara hitap etti, CHP'yi eleştirdi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Akdağ, Muğla'da Hava sıcaklığının güneş altında 40 derece ölçüldüğü meydana gerilen tentenin altında vatandaşlara hitap etti, CHP'yi eleştirdi.

Doktorların 24 saat çalışmalarıyla ilgili yasanın CHP tarafından engellendiğini belirten Akdağ, "Anayasa Mahkemesi bazı maddeleri değiştirdi. Danıştay da jet bir karar vererek 'Muayenehaneler açık kalsın' dedi. Dur bakalım daha gerekçeli kararı görmedik. Yaklaşık 200 kişiye seslenen Bakan Akdağ, Doktorların muayenehanesi olsun mu, olmasın mı? 'Olsun kardeşim, benim param çok ben muayenehaneye giderim' diyen el kaldırsın. 'Yok kardeşim zaten devlet paralarını veriyor, muayenehaneleri olmasın' diyenler el kaldırsın" dedi. Ellerin 'Yok kardeşim zaten devlet paralarını veriyor, muayenehaneleri olmasın' cümlesinin ardından kalkması üzerine Bakan Akdağ, "İşte sonuç. Ne oluyormuş Anayasa Mahkemesi'ne, ne oluyormuş Danıştay'a da bunu bozuyormuş. Hakimiyeti Anayasa Mahkemesi'ndeki 11 üye ile Danıştay'daki 5 üyeye bırakmayız" dedi.

Bakan Akdağ, referanduma 20 gün kala, muhalefet partilerinin, terör örgütü PKK'yla 4 kez görüşüldüğünü, pazarlıklar yapıldığını iddia ederek iftira kampanyası başlattığını ileri sürdü ve şöyle konuştu:

"Bunu hiçbir cumhuriyet hükümeti yapmaz, Devlet Bahçeli de yapmaz, Kemal Kılıçdaroğlu da yapmaz. Ama baktılar bütün anketlerden 'Evet' çıkıyor, iftira atmaya başlayalım dediler. Bu resmen terbiyesizliktir, bu resmen ahlaksızlıktır, bu resmen kalleşliktir, bu resmen alçaklıktır. Başka bir söz bulamıyorum. Kimin PKK'yla birlikte hareket ettiği açıktır. Hayır cephesine bir bakalım. Sayın Bahçeli 'hayır' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu 'hayır' diyor. Bir de PKK'ya terör örgütü diyemeyen bir parti 'hayır' diyor. Öyle değil mi? Kimin PKK'yla aynı safta olduğu ortada."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.