Bölge Haber Girişi : 29 Ağustos 2015 15:44

PKK 3 TIR'ı ateşe verdi: 1 yaralı

PKK 3 TIR'ı ateşe verdi: 1 yaralı
Erzurum-Kars-Iğdır karayolu Kağızman ilçesi Karakurt mevkiinde yol kesen PKK terör örgütü mensupları 3 TIR'ı ateşe vererek, durmayan 2 araca ateş açtı. Saldırıda1 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum-Kars-Iğdır karayolu Kağızman ilçesi Karakurt mevkiinde yol kesen PKK terör örgütü mensupları 3 TIR'ı ateşe vererek, durmayan 2 araca ateş açtı. Saldırıda1 kişi yaralandı.

Erzurum-Kağızman karayolu Karakurt mevkiinde yol kesen bir gurup PKK'lı, 3 TIR'ı ateşe verdi. Teröristler kaçmak isteyen 2 araca da ateş açtı. Taranan minibüsteki 35 yaşındaki bir kadın göğsüne mermi isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı kadın, ateş açılan minibüsle Kağızman Devlet Hastanesi'ne getirilerek hemen ameliyata alındı. Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, vatandaşlar yolun 1 ay içinde üç defa kesildiğini ve onlarca aracın ateşe verildiğini belirterek, duruma tepki gösterdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer AKÇAY 01 Ocak 1970 02:00

    Nerede bu devlet, Nerede asker ve polis. Gezi parkı olaylarında o kadar kabadayılık yapıyordunuz. Şimdi göreyim da sizi..