Ekonomi Haber Girişi : 27 Şubat 2017 18:38

Picodi-sale.com, internette uygun fiyatlı ürünlerin yeni adresi

Picodi-sale.com, internette uygun fiyatlı ürünlerin yeni adresi
Picodi-sale.com, internette uygun fiyatlı ürünleri bulmak İsteyenlerin yeni adresi

Erzurumajans-İnternet her konuda olduğu gibi alışverişlerimizi de daha da kolaylaştırdı. İnternet sayesinde dilediğimiz markanın dilediğimiz ürününe dünyanın bir ucunda olsa bile rahatlıkla ulaşabiliyor ve farklı ürün çeşitleri hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.


Bu işi bir tık öteye taşıyarak kullanıcıların kolayca ve uygun fiyatlı alışveriş yapmalarını sağlayan picodi-sale.com ise farklı sitelerden benzer kategorideki ürünleri tek bir çatı altında topluyor. Şimdilik sadece moda kategorisindeki ürünleri bir çatı altında sunan picodi-sale.com, Türkiye'nin lider indirim kuponu şirketi Picodi tarafından hayata geçirilmiş. 


2013 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Picodi, kısa sürede yakaladığı başarı ile Türkiye pazarında liderliği ele geçirmiş bir Polonyalı şirket. Bilmeyenler için Picodi'den kısaca bahsedecek olursak; Picodi, online alışverişe olanak sağlayan bilindik mağazaların indirim kodlarını ve kampanyalarını bir araya getiren bir girişim. Alışveriş yapmadan önce Picodi'de ilgili mağazayı aratarak indirim kodunun ya da indirimlerin olup olmadığını sorgulatabiliyorsunuz.


Yaklaşık 4 senedir Türkiye pazarında hizmet veren ve Türkiye pazarını yakından tanıyan girişimin listeleme alanında da başarılı olacağı aşikar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.