Medya Haber Girişi : 04 Ekim 2015 13:30

Pekgöz, dünya evine girdi

Pekgöz, dünya evine girdi
Erzurum Valiliği Basın Bürosunda görev yapan Birol Pekgöz, Tuba Boyraz ile Oltu'da yapılan bir düğünle dünya evine girdi.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği Basın Bürosunda görev yapan Birol Pekgöz, Tuba Boyraz ile Oltu'da yapılan bir düğünle dünya evine girdi.

Erzurum Valiliği Basın Bürosu personellerinden Birol Pekgöz, çiçeği burnunda Sosyal Bilimler Öğretmeni Tuba Boyraz ile Öğretmenevinde yapılan düğünle hayatını birleştirdi. Pekgöz ve Boyraz ailelerinin doldurduğu Oltu Öğretmenevi salonunda Pekgöz'ü Valilik Basın Bürosundaki mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde düğün salonuna gelen çiftler heyecanlarını saklamakta zorlandılar. Slow şarkılar eşliğinde dans ederek başlayan düğün orkestra eşliğinde halaylarla devam etti. Çiftler düğün pastasını keserek birbirlerine ikram ettiler. Çiftlerin mutluluğu gülen gözlerine yansırken aileleri de mutluluklarına ortak oldular. Bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayarak Oltu'ya kadar gelen mesai arkadaşları ve dostlarına teşekkür eden Birol Pekgöz, düğün sonuna kadar halaylar eşliğinde arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.