Bölge Haber Girişi : 03 Haziran 2010 13:48

Pasinlerde halısaha turnuvası!..

Pasinlerde halısaha turnuvası!..
Erzurumun Pasinler ilçesinde düzenlenen Pasinler Aygaz Bayii Has-Ay Ticaret halı saha turnuvası şampiyonu Kale Blokbimsspor oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde düzenlenen Pasinler Aygaz Bayii Has-Ay Ticaret halı saha turnuvası şampiyonu Kale Blokbimsspor oldu.
Pasinler’de geçtiğimiz ay başlayan Pasinler Aygaz Bayii Has-Ay Ticaretin düzenlemiş olduğu halı saha turnuvasında finale kalan Kale Blokbimsspor ile Pasinler İletişim Merkezi (Pimspor) arasında oynanan karşılaşmada Kale Blokbimsspor 4-3 Pimspor’u yenerek turnuvanın birincisi oldu. Turnuvanın Final maçını Erzurum Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Veysel Murat Tuğrul yönetti.
Final maçı sonrasında dereceye giren takımlara ve turnuvaya emeği geçenlere ödüller ve plaketler verildi. Pasinler Aygaz Bayii Has-Ay Ticaret halı saha turnuvası birincisi Kale Blokbimsspor, ikincisi Pasinler İletişim Merkezi (Pimspor), üçüncü Paşabeyspor olurken, turnuvanın en centilmen takımıysa Aydın Çeyizlikspor oldu.
Turnuvada birinci olan takıma ödülünü Pasinler Belediye Başkan Vekili Ümit Ayrancı, ikinci olan Pasinler İletişim Merkezi (Pimspor)’a Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Musa Özgül, üçüncü olan Paşabeyspor’a Aygaz Erzurum Bölge Müdürü Tayfun Özdemir, en centilmen takım olan Aydın Çeyizlikspor’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mennan Dölekli, en centilmen sporcuya ödülünü işletme sahibi Ümit Temiz ödüllerini verdi.
Pasinler Aygaz Bayii Has-Ay Ticaret halı saha turnuvası final maçı sonrası halı havai fişekler patlatıldı ve hatıra fotoğrafları çektirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.