Bölge Haber Girişi : 17 Mart 2010 23:12

Pasinler'de binbir hatim duası!

Pasinler'de binbir hatim duası!
Erzurum’un Pasinler ilçesinde bin bir hatim duası Merkez Ulu Camiinde yapıldı.Uzun yıllardır devam eden bin bir hatim geleneği bu yılda Pasinlerli vatandaşların yoğun ilgisi ile Merkez Ulu Camisinde yapıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde bin bir hatim duası Merkez Ulu Camiinde yapıldı.Uzun yıllardır devam eden bin bir hatim geleneği bu yılda Pasinlerli vatandaşların yoğun ilgisi ile Merkez Ulu Camisinde yapıldı. Hatim duası öncesi Köprüköy Müftüsü İsmail Ersoy, ilçe vaazları Yaşar Ateş ve Ahmet Güney birer konuşma yaparak cemaati Bin bir hatim konusunda bilgilendirdiler. Konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü Ömer Reel, bin bir hatim duasını yaptı.
İlçe Müftüsü Ömer Reel, “Her yıl geleneksel olarak ilçemizde sürdürülen bin bir hatimlerimizde bu yıl Pasinler ve köyleriyle beraber bin 732 hatim okunmuştur” dedi.
İlçe Müftülüğünün organize ettiği bin bir hatim duasına Köprüköy Müftüsü İsmail Ersoy, diyanet personeli ve çok sayıda Pasinlerli cemaat katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.