İlçeler Haber Girişi : 23 Ocak 2015 15:14

Pasinler'de sömestr tatili dolayısıyla program düzenledi

Pasinler'de sömestr tatili dolayısıyla program düzenledi
Erzurum'un Pasinler ilçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı birinci sömestri tatili dolayısıyla bir program düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı birinci sömestri tatili dolayısıyla bir program düzenlendi.

Pasinler'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yatılı Bölge Okulu'nda 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı birinci sömestri tatili nedeniyle bir program düzenlendi. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk yarısında başarı gösteren üç öğrenciye başarılarından dolayı İlçe Kaymakamı Ali Ada, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Beyazlı tarafından ödüllendirildiler.

Programda konuşan Okul Müdürü Resul Polat, okul olarak iyi bir derece elde etmek üzere çalışmalarımız her geçen gün devam etmektedir. Okulun yolunun ve bazı eksiklerinin var olduğunu belirten Polat, İlçe Kaymakamı Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı'dan yardım talep etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, "2014-2015 eğitim öğretim yılı birinci sömestri tatilinin başlangıcı olan bugünde karnelerinizi alıyorsunuz. 15 gün boyunca istirahat edeceksiniz ama bu zaman zarfında bol bol kitap okumanızı istiyorum. Okumanın tatili olmaz. Bilgi hayatınız boyunca size gerekli olacaktır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu tabiî ki olmaz onun içinde sizlerin bol bol okumanız gerekmektedir" dedi.

Programda son konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı Ali Ada ise; "Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim ve öğretimlerini yapmaları için kaymakamlık olarak tabiî ki destekleriz devam edecektir. İnşallah müdür beyin bahsettiği konularda yardımlarımızı yapacağız. Çocuklara seslenen kaymakam Ada, bugün bu koltuklarda biz varız, yarın sizler bizim yerlerimizi alacaksınız. Tabi bunun yolu çokça okumadan geçiyor. Ben inanıyorum ki gelecekte hepiniz başarılı birer birey olarak devletine milletine hizmet eden vatandaşlar olacaksınız. Karnelerinizi aldıktan sonra hepiniz evlerinize yuvalarınıza kavuşacaksınız. Sizlerden istirhamım 15 günlük tatili iyi değerlendirmeniz ve ikinci yarı yıla dinlenmiş ve çokça kitap okumuş olarak dönmenizdir" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.