İlçeler Haber Girişi : 28 Ekim 2017 18:15

Pasinler'de Cumhuriyet coşkusu

Pasinler'de Cumhuriyet coşkusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi Erzurum Pasinler'de de coşkuyla kutlanmaya başladı.
Erzurumajans-29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi Erzurum Pasinler'de de coşkuyla kutlanmaya başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Muhammet Kadeş, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından çelenk sunumu yapıldı. Çelenk konulmasının ardından başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu.

Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü coşkuyla kutlanması için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Pasinler Kaymakamı Harun Ersin Polat, Cumhuriyet Bayramı törenlerinin bugün itibariyle saat 12.30'da başladığını, 29 Ekim günü saat 24.00'e kadar kutlamaların sürecek. Yarın saat 9'da kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edeceğini, daha sonra cumhuriyet caddesinde kutlamaların devam edeceğini, törenlere tüm Pasinlerli vatandaşları davet ettiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.