Spor Haber Girişi : 03 Ekim 2015 18:00

Pasinler Belediyespor taze kan arıyor

Pasinler Belediyespor taze kan arıyor
Pasinler Belediyespor alt yapısında yeni yetenekleri keşfetmek için Pasinler ilçe stadyumunda seçmeler yapacak.
Erzurumajans-Pasinler Belediyespor alt yapısında yeni yetenekleri keşfetmek için Pasinler ilçe stadyumunda seçmeler yapacak.

Pasinler Belediyespor alt yapı koordinatörü Afşin Demir nezaretinde Pasinler Stadyumunda 8-13 yaş aralığında, 10 Ekim 2015 günü saat 10.00'da yetenekli çocuklar için Pasinler Beldiyespor alt yapı çalışmalarına başlıyor. Seçmeler için ilk olarak antrenörler futbolcuları yaş kategorilerine göre ayrılacaklar. Yaş kategorilerine ayrılan futbolcular Pasinler Stadyumunda oynayacakları müsabakalarda kendi hünerlerini antrenörlere göstermek için mücadele edecekler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pasinler Belediyespor Koordinatörü Afşin Demir, bir gün sürecek alt yapı seçmelerinde kabiliyetli futbolcuları takıma kazandıracakları gibi, gelecek vaat eden futbolcuları Erzurumspor alt yapısı ve Bucaspor alt yapısı olmak üzere önemli takımlarında alt yapılarına göndereceklerini söyledi.

Demir, aynı zaman 11 Ekim 2015 günü saat 10.00'da ise yine Pasinler Stadyumunda büyük takım içinde seçmeler yapılacağını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.