Bölge Haber Girişi : 27 Ekim 2009 00:18

Palandöken'in bütçesi 45 milyon lira!..

Palandöken'in bütçesi 45 milyon lira!..
Palandöken Belediyesi'nin 2010 yılı bütçesi 45 milyon 142 bin TL olarak belirlendi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2010 yılı bütçesi kabul edildi. Belediyenin bütçesi meclis üyelerinin gerçekleştirdiği oylama sonucunda 45 milyon 142 bin TL olarak kabul edildi.

2010 yılı bütçesi ile büyük bir başarıya imza atacaklarını belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belirlenen bütçeyle Palandöken ilçesinin daha da büyüyeceğini söyledi. Göreve geldikleri gün itibariyle 2009 yılı Belediye bütçesini daha çok verimli ve tutumlu kullanarak birçok hizmete imza atmaya çalıştıklarını ifade eetti.

Başkan Bulutlar, "Palandökenli hemşerilerimize istenen düzeyde kaliteli, hızlı ve aynı zamanda ekonomi ölçülerine uygun, kesintisiz hizmet üreten ve insanı ön plana çıkaran bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. 2010 yılı bütçesinin başarıyla uygulanması ve hedeflere ulaşması da belediyemizin tüm unsurlarının katılımcılığı, katkıları ve işbirliği ile gerçekleştirilecektir. 2011 Kış Oyunları'nın merkezi olan ilçemizin alt ve üst yapısıyla bu büyük organizasyona hazır olması için büyükşehir belediyemiz ile tüm kamu kuruluşlarıyla ortak hareket edeceğiz." diye konuştu. (Cihan)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.