İlçeler Haber Girişi : 02 Mart 2016 10:15

Palandöken'de bahar temizliği başladı

Palandöken'de bahar temizliği başladı
Erzurum merkez Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 95 kişilik ekip, güneşli havaları fırsat bilerek park ve bahçelerde bahar temizliğine başladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 95 kişilik ekiple, bahar mevsimine yaklaştığımız şu günlerde havaların da müsait olması nedeniyle parklarda, ara sokaklarda, kaldırımlarda, cami bahçelerinde, okul bahçelerinde genel temizlik çalışmalarını hızlandırdı. 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kentsel dönüşüm projeleri ve sosyal projeler kadar ilçenin temizliğinin de önemli olduğunu söyledi. Başkan Bulutlar, "Belediyemiz kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projeler başta olmak üzere birçok projeyi yürütüyor. İlçemizin fiziki mekanı ve temizliği de en az bu projeler kadar önemlidir. Belediye sınırları içerisinde her noktaya hizmet ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yaptığı çalışmaları halk sağlığının korunması açısından oldukça önemli buluyorum. Ekiplerimiz yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor okul bahçeleri, cami bahçeleri, parklarımız da genel bir temizlik çalışması yapıyor. Ağır ağır bahar mevsimine yaklaştığımız şu günler de havaların müsait olmasında fırsat bilerek erken da olsa 95 kişilik ekiple böyle bir temizlik çalışması başlattık. Bu noktalarda yaptığımız çalışmalar halk sağlığına doğrudan katkısı olacak çalışmalardır. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da şehrimizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.