Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2017 17:30

Palandöken Karate turnuvası heyecanı devam ediyor

Palandöken Karate turnuvası heyecanı devam ediyor
Erzurum'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında 28 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla, gençler kategorisinde karateciler tatamiye çıkarak ter döktü.
Erzurumajans-Erzurum'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında 28 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla, gençler kategorisinde karateciler tatamiye çıkarak ter döktü.

Erzurum'da bu sene 14'üncüsü yapılan Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası, üçüncü gününde yapılan müsabakalarla devam etti. Büyükşehir Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu'nun işbirliğiyle 28 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen dev organizasyon farklı kategorilerdeki karşılaşmalarla devam ediyor. Dört gün sürecek olan turnuvanın üçüncü gününde tatamiye çıkan gençler kategorisindeki sporcular kıyasıya ter döktü. Turnuva hakkında bilgiler veren Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Genel Koordinatörü Ahmet Çelebi, "14'üncü Uluslararası Karate Turnuvası devam ediyor. 28 ülkeden 2 bin sporcu ilimizde konaklıyor. Müsabakalar perşembe günü başladı. Başlangıç gününde minikler kategorisi yapıldı. Dün ise yıldızlar kategorisi gerçekleştirildi. Bugün de yine gençlerle sabah 9 itibarı ile başladık. Bugünkü müsabakalar akşama kadar sürecek ve ödül törenleri yapılacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.