Ekonomi Haber Girişi : 04 Ocak 2018 21:45

Palandöken Belediyesi'nde memuru memnun eden imza

Palandöken Belediyesi'nde memuru memnun eden imza
Erzurum'da Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen ile Palandöken Belediyesi arasında memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Erzurumajans-Erzurum'da Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen ile Palandöken Belediyesi arasında memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Erzurum 'da Memur - Sen'e bağlı Bem - Bir - Sen ile Palandöken Belediyesi arasında memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İmza töreni, Palandöken Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunay, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Sendikamızla belediyeler arasında imzalanan sosyal denge sözleşmelerinin, hem çalışan hem de işveren açısından avantajları var." dedi.

Çalışanların maaşlarına katkı yapılmasıyla motivasyonlarının artırıldığını, işverenin ise personelinden daha iyi verim aldığını kaydeden Sunay , "İnşallah bundan sonraki süreçte çalışanlarımızın hak ettiği noktaya gelmesi açısından başkanımızın bu güzel jestine karşılık çalışanlar da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir." diye konuştu.

Çalışanlar arasında sosyal dengeyi ve adaletli ücret dağılımını sağlamak amacıyla sözleşmeyi imzaladıklarını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Mali imkanlarımız ölçüsünde her zaman çalışanlarımızın yanında olduk. Bizim yönetim anlayışımızda işveren ya da iş yapan şeklinde bir uygulamamız yoktur. Hepimiz biriz. Ben de bir kamu görevlisi olarak, seçim neticesinde seçilen bir başkan olarak bu millete hizmet etmeye çalışıyorum. Belediyenin gelirlerini dengeli şekilde tahsil edip kaynakları yerine harcamak için görevlendirildik. İmzalanan bu sözleşmenin 69 memur personellerimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. İmza törenine Encümen üyeleri, Başkan Yardımcıları, Memurlar ve Bem-Bir-Sen Başkan yardımcısı Ali Rıza Aksoy katıldı. Yapılan konuşmaların ardından sözleşme mutlu bir şekilde imzalandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.