Bölge Haber Girişi : 01 Nisan 2010 13:13

Palandöken belediyesi köy yollarında!

Palandöken belediyesi köy yollarında!
Palandöken Belediyesine bağlanan ve mahalle statüsüne kavuşan köylere yönelik gezi ve incelemeler de bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı geziler sonrası halkın istek ve beklentilerine yönelik hizmet atağı başlattı.

Erzurum ajans-Palandöken Belediyesine bağlanan ve mahalle statüsüne kavuşan köylere yönelik gezi ve incelemeler de bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı geziler sonrası halkın istek ve beklentilerine yönelik hizmet atağı başlattı.
Belediye Başkanı Bulutlar’ın talimatları doğrultusun da belediyeye bağlı fen işleri müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla köy mahallelerin de yol çalışmalarını hızlandırdı. Köy yollarını stabilize çalışması başlatan Fen İşleri ekipleri, ilk etapta Tuzcu, Tepe, Konaklı, Kümbet ve diğer mahallelerin tüm yoların da stabilize ve yol bakım çalışması gerçekleştirildi.
HALKA HİZMET BOYNUMUZUN BORCUDUR
Mahalleler de yapılan çalışmalar hakkın da kısa bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Belediyemizin sorumluluk alanı da olan mahallelerimize elbette hizmet götüreceğiz. Çünkü biz onların kapısını zamanı da çaldık. Bizim isteğimiz olmuştu onlar da bu isteğimize karşılık hizmet beklentilerini dile getirmiştiler. Bugün o beklentilerini yerine getirmeni huzuru içerisindeyim. Bu çalışmayı vatandaşımız bir başlangıç olarak görmelerini istiyorum. Köy statüsün de olan ve yeni mahalle kimliğin kazana bu yerleşim alanlarımıza sıkı sık ziyaretlerimiz oluyor ve halkın istek ve beklentilerinin yanı sıra yaptığım ziyaretler de gözlemlediğim eksikleri de gidermeye çalışıyorum. Bu mahallerimize çok hizmet yapılması gerekiyor. Bunu biliyorum bu yönde ilk etap çalışmalarımız başlattık. İnşallah daha fazla hizmet götüreceğiz” dedi.
MAHALLELİ YAPILAN ÇALIŞMADAN MEMNUN
Yapılan yol çalışması mahalle sakinleri arasında sevinç yarattı. Köy yollarının yapımına başlamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Kümbet Mahallesi Muhtarı Zeki Özbey, “Köy yollarımızın yapılması halkımızı çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar, seçimler öncesinde köy yollarımızın yapılması konusunda bizlere söz vermişti. Şimdi verilen sözlerin tutulduğu görmek bizi mutlu ediyor. Gerçek hizmet budur. Başkanımızı köy yollarımızı sağlıklı ulaşım sağlana bilir hale getirmesin den dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Tepe Mahallesin de yapılan yola çalışmasını izleyen halkı da, “Köyümüz yıllardır ihmal edilmişti. Şimdi yollarımız yapılıyor. Artık sıkıntı çekmeyeceğiz. Bu hizmeti bizlere sunan başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.