Bölge Haber Girişi : 03 Kasım 2009 00:27

Palandöken Belediyesi kışa hazır!..

Palandöken Belediyesi kışa hazır!..
Palandöken İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Şantiye İşletmesi Ekipleri, kış hazırlıklarını tamamladı.
Erzurum Ajans-Palandöken İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Şantiye İşletmesi Ekipleri, kış hazırlıklarını tamamladı.

Palandöken Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, önümüzdeki günlerde beklenen kar yağışı öncesi, Belediye Şantiye İşletmesi ekipleri ve kendilerine takviye olarak görev yapacak olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın kışı daha rahat ve sorunsuz geçirmeleri için tüm hazırlıklarını tamamlandığını bildirildi.

Belediyenin kış hazırlıkları hakkında bilgi veren Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak, beklenen kar yağışı öncesi tüm birimlerimiz kış hazırlıklarını tamamladı. Kışın yollarda buzlanmaya karşı belediye olarak yaklaşık 40 ton tuz ile 50 ton cüruf stoku yapıldı. Ayrıca karla mücadelede kullanılmak üzere 4 adet greyder, 4 adet loder , 8 kamyon , 2 adet traktör kepçe, 1 adet mini loder, 1 kazıcı ve yükleyici ile işçilerimizin üzerinde rahatça tuzlama yapabileceği kamyon ile 2 vardiya halinde çalışmalarımızı yapacağız.

Meydana gelebilecek olası aksaklıkları önlemek için vatandaşlarımızdan, araçlarının kış bakımlarını yaptırmalarını, kar lastiklerini araçlarına takmalarını, kar yağışı başladığında mecbur kalmadıkça araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını istiyoruz. Karla mücadele çalışmalarında ekiplerimizi zorlayan en önemli faktör ise, ara sokaklara ve caddelere yapılan gelişigüzel araç parklarıdır. Ekiplerimizin çalışmalarını engelleyecek bu tür parkları yapmamalarını sürücülerimizden ve araç sahiplerimizi de rica ediyoruz” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.