İlçeler Haber Girişi : 22 Haziran 2016 19:25

Palandöken Belediyesi iftar çadırında her gün 2 bin kişi oruç açıyor

Palandöken Belediyesi iftar çadırında her gün 2 bin kişi oruç açıyor
Merkez Palandöken Belediyesi, Yenişehir Müftü Solakzade Camisinin bahçesine kurduğu iftar çadırında, çoğunluğu öğrenci olmak üzere her gün 2 bin vatandaş orucunu açıyor.
Erzurumajans-Merkez Palandöken Belediyesi, Yenişehir Müftü Solakzade Camisinin bahçesine kurduğu iftar çadırında, çoğunluğu öğrenci olmak üzere her gün 2 bin vatandaş orucunu açıyor. 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yenişehir Müftü Solakzade Camisinin bahçesindeki iftar çadırını denetledi. Vatandaşlarla sohbet eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, daha sonra yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara kepçeyle yemek dağıttı. 

Ramazan ayının maneviyatı, sevinç, bereket, muhabbetini yaşatmaya gayret ettiklerine  işaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şunları söyledi:

"Hiçbir aksilik olmadan günlük olarak yaklaşık 2 bin vatandaş, huzur içerisin de üç çeşit yemekle orucunu açıyor. Palandöken ilçesinde yaşayan 170 bin vatandaştan yaşlı, hasta, kimsesizleri unutmuş değiliz. Bu Ramazan ile birlikte 7 yılıdır bu sofralar kurulur ve bu sofralar için pişen yemeklerden yaşlı, kimsesiz, hastaların evlerine iftar ve sahur için yemek servisi yapılır. Yine ramazan da ihtiyaç sahibi ailelere aylık yaklaşık 30 bin ücretsiz ekmek dağıtıyoruz. Palandöken'deki 6 bin 600 aileye gıda ve alışveriş kart desteğimiz devam ediyor."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.