İlçeler Haber Girişi : 27 Eylül 2018 22:30

Palandöken Belediyesi hasta ve yakınlarına aşure ikram etti

Palandöken Belediyesi hasta ve yakınlarına aşure ikram etti
Palandöken Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure günü etkinliğinde Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesin de yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramında bulundu.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure günü etkinliğinde Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesin de yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramında bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Dr. Mahmut Avcı ile birlikte etkinliğe katılanlara aşure ikram etti. Hastane de gerçekleştirilen dağıtımda, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra hastane yönetimi, hastane çalışanları ve hastaneye gelen vatandaşlara aşure ikram edildi. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Muharrem ayına ve insanlar arasındaki paylaşmanın önemine dikkat çekerek, “Muharrem ayının, dinimizdeki yeri ve önemi çok büyüktür. Barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün önem kazandığı bu ayda, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu etkinliği düzenledik. Bu bereketli ayın, sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.



Aşurenin birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise vatandaşların fitneyi ve fesadı arasına sokmadan birlik ve beraberliğini güçlendirmesini, hastalarımıza şifa olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ‘da Aşure Günü'nün bereketinin ülkeye ve tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini belirtirken ,Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Avcı ise "Muharrem ayının, anlamına uygun bir şekilde yapılan bu organizasyona büyük emeği olan başta Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara ve katılımcılara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.