Spor Haber Girişi : 29 Kasım 2015 17:31

Palandöken Belediyesi deplasmanda güldü: 3-0

Palandöken Belediyesi deplasmanda güldü: 3-0
Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımı, deplasman da karşılaştığı Genç Kafkars spor karşılaşmasında 3-0 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımı, deplasman da karşılaştığı Genç Kafkars spor karşılaşmasında 3-0 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig temsilcisi Palandöken Belediye spor deplasman da karşılaştığı Genç Kafkars Sporu 3-0 mağlup ederek ligde iddialı olduğunu gösteren Palandöken Belediye spor müsabakayı 25-23, 25-21 ve 25-16 kazandı.
İsmail Aytemiz Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede Palandöken Belediye spor rakibine 3 sette de şans tanımadı ve deplasmanda rahat bir galibiyet aldı. İlk iki seti rahat geçen Palandöken Belediye Spor son sette fazla zorlanmadan rakibini rahat geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 1.lig parolasıyla yola çıkan Palandökenin Kartallar rakiplerine gözdağı verirken Erzurumlu taraftarlar yine coşkusuyla takımını son sayıya kadar destekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.