İlçeler Haber Girişi : 29 Ağustos 2017 15:30

Palandöken Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı

Palandöken Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı
Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Abdurrahman Gazi Mahallesin de site bahçelerinde ve sokaklarında sıcak asfalt serim çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Abdurrahman Gazi Mahallesin de site bahçelerinde ve sokaklarında sıcak asfalt serim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kurban Bayramı öncesi sıcak asfalt çalışmalarına yoğunluk veren Palandöken Belediyesi, ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Abdurrahman Gazi Mahallesin de sokak ve site bahçelerine sıcak asfalt ile kaplayarak bayram mesaisi yapıyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Abdurrahman Gazi Mahallesin de site ve sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. Bölgedeki site bahçeleri, cadde ve sokakları bayrama yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Palandöken Belediyesi olarak altyapı yatırımları noktasında Palandökenin geleceğini planlayarak güzel işler üretmeye çalışıyoruz. Malum Erzurum'da mevsim olarak çok kısa bizlerde bu kısa mevsimi çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bizler için on günlük tatil kayıp zaman demek. Bu nedenle zamanımızı çok iyi değerlerime gayreti içerisindeyiz. Birçok bölgemizde şuan itibariyle çalışmalarımız aralıksı devam ediyor. Sezon sonuna kadar belediyemizce planlanan çalışmaları tamamlayacağız" dedi.

Palandöken Belediyesi'nin, Abdurrahman Gazi Mahallesinde özverili bir şekilde çalıştığını belirten Mahalle sakinleri ise " Kurban Bayramı öncesi tatil olmasına rağmen mahallemiz de yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.