İlçeler Haber Girişi : 23 Ekim 2017 14:55

Palandöken Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Palandöken Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor
Palandöken Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde ( Bölge Eğitim Hastanesi) karşısı eksik görülen yerlerde yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması başlattı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde ( Bölge Eğitim Hastanesi) karşısı eksik görülen yerlerde yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Başkan Orhan Bulutlar'a teşekkür ettiler.

İlçenin modern yollara kavuşması adına Palandöken'de planlı ve programlı hareket eden Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Adnan Menderes Mahallesi'nde eksik görülen yerlerde yaptığı yol açma çalışmasının ardından altyapının da tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt çalışması başlattı. Asfalt çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Adnan Menderes Mahallesin deki sıcak asfalt çalışmalarını bizzat takip ederek Fen İşleri yetkililerin den bilgi alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Kış kapıda sezon bitiyor. Bu nedenle çalışmalarımıza hız verdik. Bu yaz sezonunda Palandöken Belediyesi olarak 2017 yılı içiresin de toplam 70 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik diyebiliriz. İlçemiz de farklı semtler de belediyemizce kazı çalışması yapılan alanlara, okul, cami, otopark alanlarına, site bahçelerine ücretsiz serdiğimiz sıcak asfalt dışında yeni açtığımız yollara ve miladını doldurmuş asfaltı kazıyarak yeni sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Palandöken Belediyesi hizmetleriyle şehrin her kesimine, her mahallesine ulaşıyor. Zaman zaman eleştiriler olabiliyor, bizim buraya hizmet geç geliyor, az geliyor, çok geliyor şeklinde. Bu ilçede yaşayan 168 bin insan, 5 merkez 21 köy mahallemiz bizim için birdir, aynı değerdedir. Hiçbir hemşerimizin bizim hizmetimizin gecikmesinden kaynaklı bir mağduriyet yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle yaptığımız çalışma programı kapsamın da 2018 yılı itibariyle tüm yatırım projelerimizi ve çalışma programımızı tamamlayarak asfaltsız yol, cadde, sokak, site bahçesi bırakmayacağız. Daha önce bitirmek isteriz fakat Erzurum da sezon kısa ilçe belediyesi olarak tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

"Yeni yolların açılması ve asfaltlanması mahalle sakinlerini sevindirdi"

Yol açma ve sıcak asfalt çalışmasının sürdüğü Adnan Menderes Mahallesi'nde yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Mahalle sakinleri," Mahallemizin acil yapılması gereken işleri vardı. Bu durumu Başkanımız Orhan Bulutlar'a ilettik. Sağ olsun Başkanımız, konuyla bizzat ilgilenerek mahallemizi ziyaret etti. Tüm eksiklikleri yerinde tespit etti ve çok kısa bir süre içerisinde çalışmaları başlattı. Öncelikle mahallemizde eksik görülen yerlerde yol açma çalışmaları yaptı. Şuan açılan yollarımızın altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Yolların açılması ve asfaltlanması, mahalle sakinleri olarak bizleri sevindirdi. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar'a ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.