İlçeler Haber Girişi : 21 Temmuz 2018 14:15

Palandöken Belediyesi 10 yılda 85’inci parkı açtı

Palandöken Belediyesi 10 yılda 85’inci parkı açtı
Çocuklara karşı taciz ve tecavüz olaylarına dur demek için başlatılan ‘çocuk parklarına güvenlik kamerası’ kampanyasına bir destekte Palandöken Belediyemizde Başkanı Orhan Bulutlar’dan geldi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Çocuklara karşı taciz ve tecavüz olaylarına dur demek için başlatılan ‘çocuk parklarına güvenlik kamerası’ kampanyasına bir destekte Palandöken Belediyemizde Başkanı Orhan Bulutlar’dan geldi. Başkan Bulutlar, “Talimat verdim. İlçemizdeki tüm parklar kameralarla donatılacak” dedi. 

Son dönemlerde sıkça gündeme gelen çocuk kayıpları, taciz ve tecavüz olaylarına dur demek için başlatılan ‘çocuk parklarına güvenlik kamerası’ kampanyasına Erzurum’da katıldı. 250 bin metrekareyi bulan 85 park ile alanında bir rekora imza atan Palandöken İlçesinde Başkan Orhan Bulutlar’ın talimatıyla tüm parklar güvenlik kameralarıyla donatılacak. Kayakyolu semtinde yaptırılan Şehit Uzman Çavuş Adem Gezer Parkının açılışında konuşan Başkan Orhan Bulutlar, “Bu konuda belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Kuracağımız sistemle tüm parklarımız belediyemizde takip edilecek. Ayrıca ailelerde akıllı telefonlarına indirecekleri bir programla parkları izleyebilecekler” dedi. 



10’UNCU YILDA 85 PARK

Öte yandan görevde bulunduğu 10 yıllık süre içinde 85 park yapan Başkan Orhan Bulutlar, ilçedeki 123 bin metrekare olan yeşil alanın 250 bin metrekareye ulaştığını belirtti. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Şehit Uzman Çavuş Adem Gezer’in eşi Ayşegül Gezer’in katıldığı bir törenle açılışı yapılan Şehit Uzman Çavuş Adem Gezer parkı da semt sakinlerinin hizmetine sunuldu.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yasemin kaya 01 Ocak 1970 02:00

    👏👏👏👏 teşekkür ler

  • Abubekir 01 Ocak 1970 02:00

    Sanayi mahallesi baska bir ülkeyemi ait?yoksa bumahallede cocukmu yok anlamadık gitti!