Bölge Haber Girişi : 09 Şubat 2010 18:44

Palandöken Belediye boksörünün başarısı!..

Palandöken Belediye boksörünün başarısı!..
Erzurum Palandöken Belediyespor Kulübü boksörlerinden 91 kiloda Okan Özkan, Olimpiyat sporcusu seçildi.

Erzurum Palandöken Belediyespor Kulübü boksörlerinden 91 kiloda Okan Özkan, Olimpiyat sporcusu seçildi.
Karabük’te düzenlenen Gençler Türkiye Boks Şampiyonasın da Türkiye üçüncüsü olan Erzurum Palandöken Belediyespor Kulübü boksörlerinden 91 kiloda Okan Özkan, boks komitesi tarafından Olimpiyat sporcusu seçildi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Boks Federasyonu gözlemcileri tarafından Okan Özkan’ın, Olimpiyat sporcusu seçilmesi Erzurum’da sevinçle karşılandı. Milli Boksör Okan Özkan’ın, Olimpiyat sporcusu seçilmesinin ardından ülkemizi ve Erzurumu 6-16 Şubat tarihleri arasında İran’da yapılacak olan Uluslararası Boks turnuvasında temsil edeceği belirtildi.
AY273432Palandöken Belediyespor Kulübü boksörünün bu başarısından dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Başta boks ve güreş olmak üzere birbirinden değerli başarılara imza atan kulübümüz, ferdi sporda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sezon içerisinde boks dalında önemli başarılar elde eden ve birçok şampiyonluklar kazanan boks takımımızın sporcusu Okan Özkan`ın Olimpiyat sporcusu olarak çağrılmış olması ilimiz sporu için de büyük bir başarı olmuştur. Sporcularımın hazırlamasında emeği gecen hocalarımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.