Bölge Haber Girişi : 25 Mayıs 2010 00:57

Pakdemirli Rektör Koçak'ı ziyaret etti!..

Pakdemirli  Rektör Koçak'ı ziyaret etti!..
Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde

Erzurum Ajans-Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde, “Cumhuriyet Dönemi Türkiye Ekonomisi” konulu bir konferans verecek.
Konferans için Erzurum’a gelen Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Çelik’te hazır bulundu.
Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri ’10/Değişen Sektörün Farkında mısınız?” konulu etkinlikte konuşmak üzere Erzurum’a gelen Pakdemirli, Rektör Koçak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Rektör Koçak, Pakdemirli’ye Atatürk Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler verdi ve ziyaret anısına Atatürk Üniversitesi’ni simgeleyen bir kristal takdim etti.
Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, yarın saat 10.30’da Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde, “Cumhuriyet Dönemi Türkiye Ekonomisi” konulu bir konferansta konuşacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.