Bölge Haber Girişi : 29 Ağustos 2010 01:53

Özürlü gence maganda dayağı!..

Özürlü gence maganda dayağı!..
Erzurum'da evinin önünde duran zihinsel engelli ve sara hastası genç, bir otomobilden inen üç kişi tarafından dövülüp dişleri kırıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da evinin önünde duran zihinsel engelli ve sara hastası genç, bir otomobilden inen üç kişi tarafından dövülüp dişleri kırıldı. Saldırganlar araçlarıyla olay yerinden hiç birşey olmamış gibi ayrıldı.

Kayakyolu semtindeki Akpınar Apartmanı'nın önünde meydana gelen olayda, çevreyi seyreden zihinsel engelli ve sara hastası Mesut Tunç(21) şehir magandalarının saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar tarafından plakası alınan beyaz renkli şahin marka otomobilden inen ve ellerinde telsiz olduğu belirtilen 3 kişi, Tunç'a saldırdı.

 Civardaki meraklı vatandaşların bakışları arasında sara hastası ve zihinsel engelli genci döverek dişlerini kıran saldırganlar daha sonra olay yerinden otomobilleriyle ayrıldı. Oğlunun dövülmesinin ardından olay yerine gelen anne Züleyha Tunç, elindeki kağıt mendille özürlü oğlunun kanlar içindeki ağzını temizledi.

Tunç, olay yerine çağrılan ambülansla, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganların eşkal ve araç plakasının bildirilmesi üzerine polis saldırganların yakalanması için alarma geçti. Görgü tanıkları ise saldırganların kendilerine taş attığı iddiasıyla zihinsel engelli Mesut Tunç'u dövdüklerini öne sürdü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.