Bölge Haber Girişi : 01 Nisan 2010 13:23

Öztürk'e Polis Haftası Ziyareti!

Öztürk'e Polis Haftası Ziyareti!
Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünden bir heyet Vali Öztürk'ü makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim etti

Erzurum ajans-Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünden bir heyet Vali Öztürk’ü makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim etti. Önümüzdeki hafta Vali Sebahattin Öztürk’ün il dışında olması ve Polis Haftası etkinliklerine katılamayacağından dolayı, her yıl yapılan nezaket ziyareti bu sene erkene alınarak bugün gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik başkanlığında Vali Öztürk’ü ziyaret eden heyet, Vali Öztürk’e çiçek ve plaketin yanı sıra 5 Nisan’da Çevik Kuvvet Şubesi tarafından sahnelenecek olan tiyatro oyunu davetiyesi verdi. Ziyarette, İl Müdürü İbrahim Çelik tarafından, Emniyet Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Vali Öztürk ziyarette yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının bu gün itibariyle geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu söyledi. Polis Teşkilatının, toplumun güven ve huzurunu temin ettiğine dikkat çeken Vali Öztürk, artık ülkemizde çağı ve teknolojiyi en iyi şekilde takip eden, modern dünyaya ayak uyduran, insan haklarına saygılı ve insan odaklı çalışan bir emniyet teşkilat olduğunu söyledi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’in Başkanlığı’ndaki heyette Emniyet Müdür Yardımcısı Fikret Işık, Pasaport Şube Müdürü Suat Özdemir, Polis Okulu Müdür Yardımcısı Halil Öktür ve 3 Polis Memuru ile bir Polis Okulu öğrencisi hazır bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.