Spor Haber Girişi : 23 Haziran 2019 13:15

Özkan boks temsilcisi oldu

Özkan boks temsilcisi oldu
Türkiye Boks Federasyon Başkanlığı Erzurum İl Temsilciliğine Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Yunus Özkan atandı.
Erzurumajans-Türkiye Boks Federasyon Başkanlığı Erzurum İl Temsilciliğine  Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Yunus Özkan atandı.

Terörle mücadelede aktif görev yürüten aynı zamanda bir çok başarı elde etmiş Milli sporcu Yunus Özkan, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç tarafından İl Temsilciliğine getirildi.

Geçmiş zamanlarda boks sporunun kalesi olan Erzurum’un kısa zamanda eski performansını yakalaması için çalışacaklarını belirten Özkan, “Bu süreçte elimizden ne gelirse yönetim olarak çalışıp sporcularımızı ileriye taşıyacağız. Erzurum, Avrupa, Dünya şampiyonu boksörler  çıkarmış yıllarca yetiştirmiş olduğu yeteneklerle rakiplerine ringi dar etmiştir. Nazif Kuran, Cahit Himoğlu, Mustafa Kalkan, Ahmet Gökan Yazıcı, Mehmet Ali Uçar, Süleyman Kaptan gibi bir çok önemli ismin başarılarıyla övünmüşüzdür. Ayrıca son yıllarda Hakan Özyurt, Muhsin Köylü, Gürkan Sönmez, Ulus Kaya, Erol Özkal, Osman Aydın, Ahmet Otçu, Muhammet Aydın ve  daha birçok kaliteli sporcularımız gelecek nesile örnektir. Bizlere düşen güzel çalışmalar yapıp Erzurumu eski günlerine taşımak olacaktır. Bu görevi bizlere layık gören hemşehrimiz Boks Federasyon Başkanı Sayın Eyüp Gözgeç’e teşekkür eder her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.