Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 15:35

Özgün'ün hedefi sochi!..

Özgün'ün hedefi sochi!..
Uzun yıllar artistik paten yaptıktan sonra sürat pateni branşına geçiş yapan ve Erzurum'da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda Türkiye adına yarışan milli sporcu Özgür Yeşilöz, hedefinin 2013 yılında Rusya'nın Sochi kentinde düzenlenecek o

Erzurum Ajans-Uzun yıllar artistik paten yaptıktan sonra sürat pateni branşına geçiş yapan ve Erzurum’da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda Türkiye adına yarışan milli sporcu Özgür Yeşilöz, hedefinin 2013 yılında Rusya’nın Sochi kentinde düzenlenecek olan Kış Olimpiyat Oyunları’na katılmak olduğunu söyledi.

20 yaşındaki milli sporcu yaklaşık 13 yıl kadar artistik paten yaptığını ve 1,5 yıldır ise sürat pateni yaptığını söyledi. Universiade’ de yarıştığı rakiplerinin kendisine göre çok deneyimli sporcular olduğunu belirten Özgür Yeşilöz, bu durumun kendisini yıldırmadığını ve çok çalışarak Türkiye’yi dünya ve Avrupa şampiyonalarında temsil etmek isteğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.