Bölge Haber Girişi : 28 Mayıs 2010 17:18

Özel yetenekte ikinci aşama heyecanı!..

Özel yetenekte ikinci aşama heyecanı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile sporda özel yetenekler arıyoruz

 Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile “sporda özel yetenekler arıyoruz” projesi kapsamında ilk aşamada başarılı olan sporcular pazar günü ikinci testi tabi tutulacak.
Erzurum’un olimpik il merkezlerinden biri olarak belirlenmesinin ardından harekete geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü büyük bir atak başlatarak, yeni yetenekleri keşfetmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sporda güç birliği protokolü yapmıştı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü okulların idarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri ile el ele vererek sporda özel yetenekleri keşfetme çalışması başlattı. Bu kapsamda Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü “Sporda Özel Yetenekler Arıyoruz” projesi başlatmıştı. Gençlik ve Spor İl Şube Müdürleri Hüdaverdi Uğur, Bülent Tilkidöğen, Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi yönetimindeki komite Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadrolu, sözleşmeli ve fahri antrenörleri ile “Sporda Özel Yetenekler Arıyoruz” projesinin ilk ayağını yapmıştı. Şükrüpaşa Spor Spor Salonu’nda yapılan yetenek testi taramalarına beş binin üzerinde sporcu adayı katılmıştı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün taramalar sonrasında başarılı olan sporcular ikinci aşama testlerine katılmaya hak kazandı.
Yetenek taraması kapmasında ikinci testler Pazar günü başlayacak. Cemal Gürsel Stadı yanındaki Atletizm Tartan Pistinde yapılacak olan yetenek tarama testleri Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.