'Özel istek' değil Palandöken için!

Geçenlerde sebepleriyle birlikte TÜYAP'ı nasıl kaybettiğimizi yazmıştım.

Fuarcılıkta önemli bir markadan olduk. Adamlar kaçarcasına şehri terk etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen TÜYAP’la ilgili ne dedi hatırlatayım. “Doğru. TÜYAP, ‘Ben zarar ediyorum’ dedi ve gitti. Biz de şu an CNR ve iki büyük fuarcılık firmasıyla görüşüyoruz. Kabul ederlerse gelirler gelmezlerse bizim ekibimiz hazır, yetişti. Biz yaparız ama istiyoruz ki onlarla birlikte hareket edelim.”

Merak ettiğim TÜYAP zarar ettiyse, CNR ya da diğerleri niye gelsin?

Ayrıca her işin bir erbabı var. Yalvar yakar getirdiğiniz firma gidince, “Biz yaparız” söylemi ne kadar doğru? Bu konunun altını çizelim ki, fuar yapmak sizin işiniz değil.

Neden sizin işiniz olmadığına dair bir yığın sebep sıralayabilirim ama gelin fuarı ‘şimdilik' bir kenara bırakıp elimizdeki cevheri işleyelim.

Erzurum’a bir iyilik yapın ve Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için sağlam bir tanıtım çalışmasına başlayın.

Bakın daha düne kadar adı sanı olmayan Afyon Kamp Merkezi ulusal ve uluslararası arenada boy göstermeye başladı. Adamlar, kulüplerin kapılarında yatıp kalkıyor. Ne klimatik iklime ne de Palandöken kadar konforlu imkanlara sahip değiller ama her fırsatı değerlendiriyor, öne çıkmaya çalışıyorlar.

İşte size fırsat. Nüfus ortalamasına baktığımızda Erzurum pozitif vaka sayılarında Türkiye'nin en iyi şehirlerinden biri. Lütfen kullanın bunu. Ekonomik açıdan zor günler geçiren şehre bir nebze de olsa nefes aldıracak bu çalışma herkese moral de verecektir. Hem böylelikle sezona 5 ay kala Palandöken’in de tanıtımını da yapmış olursunuz.

Dediğim gibi fuar işine de sonra bakarsınız.

Sonuçta bu talebim şehir adına... Size, “gelin evimin çevresinde peyzaj yapın” demiyorum. Artık herkes biliyor ki, ‘özel istekler’ olduğunda aranacak başkan belli!

Siz, Palandöken’e el atın, bakın nasıl güzel sonuçlar alacağız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Timur 01 Ocak 1970 02:00

    Kalemini çok doğru kullanan birisiniz Onur Bey tebrikler..

  • Qwx 01 Ocak 1970 02:00

    Pamukprenses ve 5cücesi ne iş yaparlar.Akrabaya iş makam mevki ayarlar çalışır çabalarlar Erzurum oda neresi...

  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Vallahi bıktım bu kadar sahipsiz memleket olmaz. Göç veriyoruz neden mi iş sahası yok üretim yok aklımız fikrimiz çağrı merkezi ve AVM başka ne var ?