Eğitim Haber Girişi : 06 Haziran 2017 18:30

Özel Bilge Koleji'ni mutlu eden davranış

Özel Bilge Koleji'ni mutlu eden davranış
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve iki aşamada gerçekleşen "15 Temmuz Darbeden Demokrasiye Kompozisyon Yarışması" sonuçlandı.
Erzurumajans-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve iki aşamada gerçekleşen "15 Temmuz Darbeden Demokrasiye Kompozisyon Yarışması" sonuçlandı.

İl birincilerinin belirlendiği ilk aşamada, Erzurum birincisi seçilen ve Özel Bilge Anadolu Lisesi, 10/A sınıfı öğrencisi A.Öykü Karaduman, başarısına bir yenisini daha ekledi.

Yarışmanın ikinci aşamasında ise söz konusu eserler kitaplaştırılarak katılımcılara gönderildi. Erzurum Özel Bilge Anadolu Lisesi Öğrencisinin kompozisyonu Orta öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, tarafından hem isim hem de içerik olarak alıntılandı.

Özel Bilge Anadolu Lisesi 10-A sınıfı öğrencisinin eserine gösterilen iltifatın kanıtı olarak telakki edildi. Yarışmaya katılan ve il birincisi olup kitapta ölümsüzleştirilmeye hak kazanan eserlerde, özel okul statüsünde Türkiye genelinde sadece özel okul olarak Erzurum Özel Bilge Anadolu Lisesinin isminin geçtiği gözlendi.

Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samancı, bu başarı karşısında Özel Bilge kolejinin işini ne denli doğru yaptığının göstergesi olduğunu, kurum olarak öğrencilerimizin hem akademik olarak, hem de fikren gelişmesine önem vermeye devam edeceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.