Magazin Haber Girişi : 20 Eylül 2014 14:05

Özdoğan: Türkiye'nin imajı gün geçtikçe iyileşiyor

Özdoğan: Türkiye'nin imajı gün geçtikçe iyileşiyor
UTEK Genel Başkanı Dr. Ömer Özdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin modern ve kalkınmış yüzünün bir ifadesi olarak bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini söyledi.
Erzurumajans-İstanbul Green Park Bostancı Otelde Perfect Models Of Turkey 2014 Lansman Programına katılan Uluslararası Tekonolojik, Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği UTEK Genel Başkanı Dr. Ömer Özdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin modern ve kalkınmış yüzünün bir ifadesi olarak bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini söyledi.

2003 Türkiye Güzeli Zeynep Yılmaz'ın da katıldığı coşkulu gecede, Türkiye'nin uluslararası arenada tanıtım ve imajının gün geçtikçe iyileştiğini ifade eden Uluslararası Tekonolojik, Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği UTEK Genel Başkanı Dr. Ömer Özdoğan, "Bunu görmek büyük gurur vesilesidir.Projenin yapımcısı Kemal Topuz'un başarılı projelerinden biri olan Perfect Models Of Turkey projesini çok beğendim. Ayrıca, modacı Sabiha Alakuşu'nun Osmanlı kostümleriyle finale hazırlanması Anadolu kültürünün dünyada tanıtılması adına heyecan vericidir" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.